» Kom på en av sommarens visningar

International Permaculture Convergence 2015 i London

Den 10-16e September 2015 är det dags igen för Internationella Permaculture Convergence (IPC) som denna gång går av stapeln nästgårds (nästan i alla fall), närmare bestämt i London, Storbritannien.

Denna stora konferens händer vart annat år och förra gången (2013) var den på Kuba och innan dess i Jordanien (2011). IPC är en fantastisk möjlighet att träffa och nätverka med permakulturpraktiserande från hela världen och ta del av workshops med många av de största namnen inom permakultur internationellt. Här kan du läsa mer om evenemanget. Eftersom det är möjligt att ta sig till IPC utan att flyga denna gång, så kommer Föreningen Permakultur i Sverige, mycket tack vare Hans Ryding i Malmö, att arrangera med en gemensam resa till och från IPC. Den gemensamma bussen rullar den 9e September kl. 08:00 från Köpenhamn, via Amsterdam, till London och vi kommer tillbaka till Köpenhamn igen kl. 20:30 den 17e September.

För att göra det enkelt för alla att åka tillsammans så kommer vi erbjuda gratis övernattning för så många som möjligt som vill med från 8e till 9e September i Malmö och Köpenhamn (med omnejd).
Allt som allt kostar resan tur och retur mindre än 2000kr, och med en bra mängdrabatt förhoppningsvis mycket mindre. Med andra ord: Om vi är fler så kan vi säkert få det billigare.

Om du vill åka med så anmäl intresse så snart som möjligt till: ipcresa@hushmail.com

Anmälningar är preliminära och gäller gratis övernattning och ett billigare busspris.
Bindande anmälan sker sedan i januari 2015.

Hoppas att vi ses på bussen!