» Kom på en av sommarens visningar

Sofia och Peter på Fläckemyran

Vi heter Sofia och Peter och lever på Fläckemyran Gård med våra 4 barn. Gaja 6 år, Vilja 8 år, Jordar 13 år och Saga 17 år. Och med vänner i vagnar och grannhus!

Vi lever ett delvis självförsörjande liv några kilometer utanför Stjärnsund i södra Dalarna. Vi odlar våra egna grönsaker, har får för ull, kött och skinn, hönor, bin och katt.

SKAPANDE

Vår stora passion är förutom odling,gemenskap och allt som har med självhushållning att göra: Hantverk!  Peter drejar, smider och slöjdar i färskt trä. Sofia skapar i ull. Vårat hantverk och våra egenodlade grönsaker kommer att finnas till försäljning i vårat eko-café-hus i Rörshyttan. (se “Fläckemyran EKO-CAFÉ-HUS”) Öppnar 14 Juni !

DRÖMMEN OM EN BÄTTRE VÄRLD

Våran längtan är att bygga upp en större gemenskap här tillsammans med likasinnade. (Vi är redan ett par familjer) Med odlingar barn skapande och med kärlek till varandra och till moder jord, vill vi verka för ett uppvaknande och ett ansvarstagande för våran gemensamma värld. Och vi önskar bli fler ! Så VÄLKOMNA ALLA NI SOM DELAR VÅR VISION OM ATT TILLSAMMANS SKAPA EN BÄTTRE VÄRLD !!!

Kärlek!

Sofia och Peter
sofiabjornsdotter@hotmail.com
0225-650 24