» Kom på en av sommarens visningar
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Guidad visning Permakulturprojektet & Mångfaldsträdgården i Stjärnsund

4 juli, 2020 | 10:30 - 12:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 10:30am på lördag, upprepas till [series_end_day]

180 kr

Biljetter till visningarna finns här: https://stjärnsund.nu/produkt/guidad-visning/

Kom på en vandring genom byggprojekt, trädgårdar och odlingar i Stjärnsund! Vi visar hur vi tänker och gör med våra permakulturinspirerade lösningar för hållbarhet och självhushållning. Du får se många innovativa lösningar så som hus på hjul, rocket stoves, utekök, insektshotell, damm, permakulturbibliotek och mer eller mindre exotiska fruktträd och bärbuskar samt en mångfald av olika fleråriga grönsaker, en del som går att smaka på!

Tid: 10.30 – 12.00

Mötesplats:  
Bruksallén 16, 77674 Stjärnsund  – Vi träffas utanför entrén vid Fridhem, Stjärnsund

Försäljning: 
Efter vandringen finns möjlighet att handla i marknadsvagnen. Beroende på tillgänglighet finns det grönsaker, plantor, frön och hantverk till försäljning för den som känner sig inspirerad att odla. Det finns även lokala hantverk samt böckerna Skogsträdgården och Fleråriga grönsaker och spelet om fleråriga grönsaker.

Klädsel:
 Se till att vara klädd för rådande väder. 

Efter visningen: Ta tillfället att äta lunch vid caféet Sundets Stjärna samt besöka Stjärnsunds bruksmarknad (till kl 14) nere vid dammen. Bara 500 meter från permakulturodlingarna.

Presentkort: 
Om du vill ge bort en visning i present kan du ladda ner ditt presentkort här och själv skriva ut och fylla i mottagarens namn. Mottagaren tar med presentkortet och anger betalarens namn vid visningen.

Upptäck Stjärnsund

Passa på att sova över till söndagen i något av de olika boenden som erbjuds i trakten  och njut av skogarna, sjöarna, odlingarna och den gemytliga atmosfären. Det finns möjlighet att hyra cyklar, kanoter, prova på bågskytte, fiske, mm.  Fridhems kursgård och vandrarhem har även en eko-butik, lokala hantverk och konstutställningar.

 

Biljetter till visningarna finns här: https://stjärnsund.nu/produkt/guidad-visning/

Detaljer

Datum:
4 juli, 2020
Tid:
10:30 - 12:00
Pris:
180 kr
Evenemang Kategorier:
, , , , ,
Webbplats:
https://stjärnsund.nu/produkt/guidad-visning/

Plats

Permakultur Stjärnsund
Bruksallén 16
Stjärnsund, 77674 Sverige