» Kom på en av sommarens visningar
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Guidad visning: Småskalig grönsaksproduktion, humle- & biodling i Stjärnsund

augusti 7 @ 13:30 - 15:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 14 augusti, 2021 at 1:30pm

200 kr

» BOKA BILJETT

Tid: Lördag kl 13.30 – 15.00

Mötesplats:  
Bruksallén 16, 77674 Stjärnsund  – Vi träffas utanför entrén vid Fridhem kursgård och vandrarhem, Stjärnsund

Försäljning: 
Efter vandringen finns möjlighet att handla i Ekoskafferiet som säljer ekologisk mat och hantverk. Det kommer även finnas lokalproducerad honung, böckerna Skogsträdgården och Fleråriga grönsaker samt spelet om fleråriga grönsaker till försäljning.

Klädsel:
 Se till att vara klädd för rådande väder. 

Lunch: Ta tillfället att äta lunch vid caféet Sundets Stjärna eller Stjärnsundskiosken samt besöka Stjärnsunds bruksmarknad (kl 11-14) nere vid dammen (om det blir av med tanke på Corona). Allt detta finns att tillgå max 500 meter från platsen för visningen.

Upptäck Stjärnsund: Passa på att sova över i Stjärnsund i något av de olika boenden som erbjuds i trakten och njut av skogarna, sjöarna, odlingarna och den gemytliga atmosfären. På Stjärnsundskiosken finns det möjlighet att hyra kanoter mm. Läs mer om vad man kan göra i Stjärnsund på www.visitdalarna.com/stjarsnund

Presentkort: 
Om du vill ge bort en visning i present kan du ladda ner ett presentkort här, skriva ut och fylla i mottagarens namn. Mottagaren tar med presentkortet och anger betalarens namn vid visningen.

Detaljer

Datum:
augusti 7
Tid:
13:30 - 15:00
Pris:
200 kr
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://stjärnsund.nu/produkt/guidad-visning-mangfaldstradgarden-smaskalig-gronsaksproduktion-humle-biodling-i-stjarnsund/

Plats

Permakultur Stjärnsund
Bruksallén 16
Stjärnsund, 77674 Sverige

Arrangör

Permakultur Stjärnsund
Telefon:
022580303